Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Kárai ExclusiveRacing Kft tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése,
böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Kárai ExclusiveRacing Kftweboldalának (karaiexclusiveracing.hu) tartalma –különös tekintettel a saját szerkesztésű cikkek, bejegyzések, fotók és videók szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.
A KáraiExclusiveRacing Kft előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A KáraiExclusiveRacing Kft azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
A KáraiExclusiveRacing Kft az itt szereplő adatok teljességéért, pontosságáért felelősséget nem vállal.
Nem tartozik továbbá felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy, egyéb hasonló okból kifolyólag származnak.
Minden itt közölt információ megváltoztatása, visszavonása vagy aktualizálása minden előzetes értesítés nélkül is lehetséges.
A Kárai ExclusiveRacing Kft bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel.
Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a KáraiExclusiveRacing Kft-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Kárai ExclusiveRacing Kftnyilvántartsa és kezelje. A Kárai ExclusiveRacing Kft a birtokába került adatokat, a 2014.10.06-án a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság részére megküldött „Kérelem adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételéhez” dokumentumban szerepeltetett módon, bizalmasan kezeli.