IZGALMAS SZEZON VOLT…

2018-ban egyszemélyes hadsereggel vívtuk a csatákat a pályán, Kárai Peti indult harcba a dobogóért. A tavalyi év végére elidult látványos fejlődés az idei szezonban tovább folytatódott, így számos jó eredményt sikerült behúzni az évben. Ebben nagy szerepe volt a szervízcsapatnak, akik ha kellett, egy éjszaka alatt elemeire bontották szét a motort és reggel újra a rajtban volt az autó. 
Az utolsó előtti versenyig sikerült vezetni a bajnokságot, ám ekkor Piskolty Kevin néhány ponttal átvette a vezetést. A szezonzáró versenyen az időjárás megtréfálta a mezőnyt, így mindketten nulla ponttal mehettek haza, ami egy úttal azt is jelentette, hogy a minimális pontkülönbség megmaradt Kevin javára. 
Peti azonban cseppet sem búslakodik, hiszen — ahogyan szoktuk mondani — szépen csillog az ezüst is, de ami ennél is fontosabb, hogy egészséges kisfia született, így idén a baba projekt vette át a vezetést a fontossági sorrendben. 
Köszönjük a szervízcsapatnak az egész éves megfeszített munkát, nélkülük esélytelen lett volna a dobogó megközelítése is.
Köszönjük nektek a rengeteg elismerő üzenetet és a szurkolást a lelátóról!
Köszönjük a bizalmat támogatóinknak:

#karaitrans#larosa#gastrosatrade#proit#blabladisco#sandvikentools#bvisulas#raceshop#pesentfilm